2011. szeptember 26., hétfő

CARBO HOODIA-PRÓBÁLD KI 1 FT! 3X HATÁSMECHANIZMUS - Jelenlegi ára: 1 Ft


Carbo Hoodia
Háromszoros Hatású (étvágycsökkentö, zsirégetö és szénhidrátblokkoló) komplex
TERMÉKISMERTEÖ:
Nehéz lemondani az ínycsiklandozó magas szénhidráttartalmú finomságokról, mint például a tészta, fehér kenyér, pizza, sütemények, torták vagy a jégkrém ? Ha a válasz igen, akkor nem vagy egyedül ezzel a problémával. A Carb-Block-4 100% biztonságos és élénkítoszer-mentes természetes alapanyagú kettos hatású készítmény, ami lehetové teszi ezen magas szénhidrát-, illetve cukortartalmú élelmiszerek buntudat nélküli fogyasztását.. A Carb-Block-4 egy különleges, tudósok által összeállított gyógynövényalapú készítmény, mely kifejezetten arra lett kifejlesztve, hogy a fogyókúra alatt a szénhidrátok szintjét a minimumon tartsa. A készítmény sikerének az oka egyszeru... Kifejlesztettek egy természetes alapanyagú készítményt, melynek segítségével Ön buntudat nélkül fogyaszthatja a fogyókúra alatt is kedvenc ételeit. A készítmény másik nagy elonye, hogy az étvágycsökkento hatásáról közismert Hoodia Gordonii is megtalálható a termékben. A Carb-Block-4 a kettos hatásával ( zsírégeto ÉS étvágycsökkento) a piacon egyedülálló.
 
 
EREDETISÉGI IGAZOLÁS a Dél Afrikai HOODIA GORDONII-ról: A terméket közel 7 éve hivatalosanforgalmazom az Amerikai Egyesült Államokban, egyenesen a gyártótól Orlandóból rendelem, igybiztos lehet abban hogy mindig friss, eredeti és nem kinai utánzatot kap.
 
ÖSSZETÉTELE:
Phaeolus Vulgaris (White Kidney Bean Extract)
Gymnema Sylvestris
Hoodia Gordonii
Yerba Mate (leaf)
Chromium Polynicotinate
HASZNÁLATA: 1 kapszula 15 perccel étkezés elott. Napi megengedett mennyiség 6 kapszula/nap. Naponta legalább 6 pohár víz, ásványvíz fogyasztása ajánlott.
 
 
 
3 db megrendelése, vagy 9000 Ft értékben történö vásárlás esetén fizetem a postát.
Postaköltség 395Ft
3 vagy több db esetén 0 Ft
Utalni Raiffeisen bankfiókba kell. Utalási adatok az értesitö e-mailben lesznek.
A csomagot az utalás teljesülése után 48 órán belül feladom.



Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2011-10-01 21:42
. CARBO HOODIA-PRÓBÁLD KI 1 FT! 3X HATÁSMECHANIZMUS - Jelenlegi ára: 1 Ft