2011. október 28., péntek

Harry Potter and the Order of the Phoenix PSP - Jelenlegi ára: 2 000 Ft


Harry Potter and the Order of the Phoenix PSP
Ez a mozifilmből készült hivatalos videojáték az Electronic Arts-tól. Harry Potter ötödik éve ez a Roxfortban, és úgy tűnik, ez is lesz a legveszélyesebb. A mágiaügyi miniszter, Cornelius Caramel kijelöl egy új tanárnőt a fekete mágia ellen, hogy védelmezze Dumbledore-t és a tanulókat. Ám Dolores Umbridge módszerei finoman szólva sem nyűgözik le a tanulókat, ezért Hermione, Ron és Harry megalakítják "Dumbledore Hadseregét", hogy felkészüljenek a gonosz Voldemort támadására.
A játék a Harry Potter univerzum igen nagy részét bemutatja, sok forrást használ fel a mozifilmből, J. K. Rowling könyveiből és rajzaiból, hogy több híres helyszínt mutasson be minél élethűbben. A játék részben nyílt játékmenettel működik, vagyis a játékos szabadon bejárhatja Hogwarts-t. A fő küldetéseken kívül lehetőség van felfedezni az iskolát, kapcsolatba lépni a környezettel és különböző varázslatokat használni, amikért extra pontok járnak. Ezek a "Felfedezési pontok" erősítik a játékos varázslatait, megnyitnak rejtett, kulisszák mögötti videókat, és trófeákat, amelyeket egy erre kialakított szobában lehet megnézni. Ezeket a trófeákat a játékban elhelyezett kisebb minijátékok sikeres működtetésével is meg lehet nyitni.
A történetben nemcsak Harry Potter-t, de Sirius Black-et és Dumbledore-t is irányíthatod majd. 22 karaktert a filmbéli színész szinkronizált, így biztosítva a kiváló, a filmet idéző hangulatot.
KÉPEZD MAGAD A MÁGIÁBAN: Használj mágikus tárgyakat, létesíts kapcsolatot szellemekkel és portrékkal a tantermekben, folyosókon és az udvaron.
ÉLD ÚJRA A FILM VARÁZSÁT: a Little Whinging-i dementortámadástól a Mágiaügyi Minisztériumbeli epikus harcokig.
TÁRD FEL A HALADÓ MÁGIA TITKAIT: Játssz Siriusszal és Dumbledore-ral ahogy harcolnak Lucius, Bellatrix és Voldemort ellen a Mágiaügyi Minisztériumban.



Jelenlegi ára: 2 000 Ft

Az aukció vége: 2011-10-28 23:29
. Harry Potter and the Order of the Phoenix PSP - Jelenlegi ára: 2 000 Ft